avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate Intreprindere Individuala

Buna ziua
Detin o Intr.Iind. avand ca domeniu de activitate comert de tip fast food (fara a fi platitor de tva).Pe langa -registru jurnal de inc. si plati -registru unic de control si raport de gestiune zilnic ; trebuie sa tin la fiecare factura si nota de receptie ?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 07:59, 21 Octombrie 2010
=D>Da trebuie NIR
Ar trebui sa mai aveti si.. fise de magazie, retetar,.-raport de productie
-bonuri de consum
Si bineinteles o casa de marcat,pt. vinzarile zilnice..:hm:
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2010
iulia53, utilizator
Da...si casa de marcat (ficalizata) am, restul trebuie sa le procur. Cred totusi ca e vorba de contabilitate primara , nu e chiar asa de simplu.

Va multumesc mult pentru raspuns
VA sugerez o contabila,daca nu va pricepeti si aveti si alte preocupari..:D
DA -contabilitate primara,dar trebuie facute toate actele in regula pina sa inregistrati in ordine cronologica platile si incasarile in Reg. de inc. si plati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fast food evidenta pentru ii book2 book2 Inteleg ca pentru un fast food trebuie si raport zilnic de gestiune, ce trebuie trecut in el? Daca am bonuri de consum pentru materia prima pe care o niruiesc ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara durusoctavia durusoctavia Ce operatiuni sunt considerate operatiuni de contabilitate primara (pentru fisa postului ma intereseaza)? (vezi toată discuția)
Contabilitate pas cu pas a unei if izabela 67 izabela 67 Bună ziua Vă rog să-mi explicati pas cu pas,cum se face contabilitatea unei IF,mai precis un bar. (vezi toată discuția)