avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN Rev.2
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN Rev.2

Azi la ORC am aflat ca ar fi o modalitate - neoficiala - de a reduce f.mult cheltuielile cu publicarea in M.Oficial a obiectelor de activitate recodificate , aplicand urmatoarea metoda: in prima faza se radiaza toate activitatile secundare cu codul vechi si in faza urmatoare(prin aceeasi Hotarare de fapt) se inscriu iarasi insa cu noul cod. Stie cineva ceva in legatura cu acest tertip?
Cel mai recent răspuns: mony , utilizator 13:07, 28 Ianuarie 2008
nu mi se pare logic din moment ce tot atatea publici in MOf ori ca recodifici ori ca le radiezi si dupa le treci cu noul cod.
singura varianta este sa ramai doar cu obiectele de activitate care le folosesti in realitate eventual cateva care sunt de viitor si restul sa le radiezi toate.
Dubioasa modalitate, avand in vedere ca in loc de un punct in hotarare ai doua, deci din start mai multe cuvinte! Nici nu mai spun ca e ridicol dpdv juridic, timp de cateva secunde nu ai obiect de activitate, sau cum? :)) Lasand gluma la o parte, prin hotarare AGA nu poti sa radiezi toate activitatile, chiar daca introduci altele imediat. Poti sa le schimbi in totalitate, dar nu sa le scoti. Parerea mea.
Nu stiu cine ti-a bagat prostia asta in cap#-o In primul rand ca in M.Of. se publica actul aditional in care scrii pe langa introducere, doar "se recodifica obiectele de activitate conform reviziei II".
Pe cand asa cum spui tu ar trebui sa publici mult mai multe litere. Apropous acum se plateste la litera :((
Romy a scris:
scrii pe langa introducere, doar "se recodifica obiectele de activitate conform reviziei II".

Ai incercat tu asa si a mers? Mi se pare cam ciudat, avand in vedere ca legea restrictioneaza inregistrarea numai la aspectele specificate in actul modificator, iar interventiile judecatorului delegat nu sunt permise - si-atunci, cine vine si ia cod cu cod sa iti faca actualizarea? Sunt foarte interesata de raspuns.
Da merge . Asa am facut si la revizia I :))

Alte discuții în legătură

Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Recodificare+preelungire mandat Monicul Monicul Va rog sa-mi dati un sfat pentru urmatoarea situatie. Recodificare caen si prelungirea mandatului administratorului. Ce documente trebuie? Aga cu ... (vezi toată discuția)