avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Recodificare+preelungire mandat
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Recodificare+preelungire mandat

Va rog sa-mi dati un sfat pentru urmatoarea situatie. Recodificare caen si prelungirea mandatului administratorului.
Ce documente trebuie?
Aga cu prelungirea mandatului , recodificarea si Aprobarea act constitutiv actualizat+ contor de cuvinte?
In actul constitutiv actualizat modific durata mandatului( nedeterminata) si recodific eu obiectul de activitate principal si cele 50de obiecte secundare?
Pot depune in acelasi timp dosarele?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monicul , utilizator 09:58, 13 Noiembrie 2009
Este vorba de un SA?
srl 3 asociati!
Recodificarea codului caen se face prin depunerea la ORC a certificatului de inregistrare in original si completarea unei cereri, nu este nevoie de rescrierea actului constitutiv.
Va recomand sa faceti rescrierea doar in cazul in care se face o modifcare a obiectului de activitate principal sau se adauga alte obiecte de activitate sau se fac modificari de asociat/administrator, sediu principal si atunci se vor recodifica autoamt si obiectele de activitate.
Daca nu aveti tecut in actul constitutiv obligatia de a publica prelungirea mandatului, atunci nu o inregistrati la orc.
Intocmiti o hotarare a asociatilor in care sa trecati prelungirea mandatului adm si inregistrati-o ca act intern.
Mandatul administratorului pe 2 ani a expirat in sept 2009(periada carte poate fi modificata prin hotararea asociatilor).la ONRC apare expirat mandatul.
e suficient a doar hotararea?
Deci aveti trecuta perioada mandatului in actul constitutiv.
Trebuie intocmit un act aditional cu prelungirea mandatului si rescris actul constitutiv plus contor de cuvinte; nu trebuie sa recodificati dvs codurile caen dar and depuneti mentiunea cu prelungirea mandatului atasati certificatul in original si completati cererea.
Mentiunile pot fi depuse la orc cu o data anterioara de max 15 zile inante de prezentarea la ghiseul orc.
Cititi cu atentie prevederile actului constitutiv privitoare la mandatul adm.

Alte discuții în legătură

Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Recodificare gratuita fara rescrierea actului constitutiv ? agnes1999 agnes1999 Firma a fost infiintata prin act constitutiv in 1999. Nu s-a facut prima recodificare (actuala din 2003). In prezent ORC refuza sa faca recodificarea gratuit ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)