avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preschimbare certificat de inregistrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preschimbare certificat de inregistrare

Buna ziua
va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de lucru.
ce acte sunt necesare. va multumesc
Cel mai recent răspuns: diaconu_suzana_maria , utilizator 07:32, 11 Iunie 2012
sunt doua operatiuni distincte, asa ca orc va va taxa astfel
pentru inchiderea pct de lucru taxele sunt in jur de 250 lei , acte necesare: certificat constatator punct de lucru, hotarare aga de inchidere
pentru preschimbare certificat taxa este aprox de 100 lei pentru fiecare cod ,
va multumesc mult pentru raspuns dar am o nelamurire adica daca la preschimbare am un cod principal si 11 secundare inseamna ca ma va costa 1100 ron? va rog mult sa mi raspunde ti va multumesc
nu va taxeaza pentru fiecare cod in parte ci doar pentru preschimbarea certificatului (puteti avea doar un cod sau 20 ca taxa este aceeasi)
Inchiderea punctului de lucru se face in baza unei decizii/hotarari a asociatului unic/asociatilor si va costa in jur de 150 ron. Pentru recodificare si concomitent preschimbarea certificatului de inregistrare veti achita o suma in jur de 60 ron. Ca aveti un cod care se recodifica sau aveti tot codul CAEN( in limitele legale) taxa pentru aceasta operatiune este aceiasi.
Buna seara,
PEntru inchiderea punctului de lucru aveti nevoie de hotarare adunarii generale a asociatilor/decizie asociat unic cu contor de cuvinte, certificatul constatator al punctului de lucru in original si cerere tip de la registru, taxele in jur de 200ron.
Pentru recodificare aveti nevoie de cererea tip de la registru pentru recodificare si certificatul de inregistrare in original.

Alte discuții în legătură

Schimbare activitate manusa manusa Buna ziua, firma noastra doreste sa-si schimbe activitatea principala si sa deschida si un punct de lucru in provincie. Am aflat ca trebuie sa schimb si ... (vezi toată discuția)
Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)
Firma infintata in 1999 - adaugare de nou cod caen??? vicenzasimona vicenzasimona Buna seara, doresc deschiderea unui magazin de haine second hand in cadrul depozitului de constructii al sotului meu. Afacerea este inceputa in 1999 cu ... (vezi toată discuția)