avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... depunere acte pentru obtinerea indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

depunere acte pentru obtinerea indemnizatiei de somaj

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu o problema:
Daca mi-am schimbat domiciliul( prin vanzarea apartamentului ) si am pe buletin domiciliul de flotant in alta localitate, unde trebuie sa depun actele pentru somaj? Specific ca angajatorul la care am lucrat se afla in localitatea unde am locuit.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:50, 21 Octombrie 2010
1. De fapt nu v-ati schimbat domiciliul ci resedinta. Schimbare de domiciliu inseamna schimbarea cartii de identitate in care sa se inscrie noul domiciliu.
2. Se accepta sa va inscrieti si la AJOFM unde aveti resedinta daca angajatorul este din judetul respectiv.
3. E bine sa mergeti, totusi, la AJOFM din judetul unde aveti resedinta si este posibil sa va faca transferul indemnizatiei de somaj pe adresa de resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza somaj in alt judet iuliancico iuliancico Buna ziua Am nevoie de o informatie in ce priveste indemnizatia de somaj, mai exact viza lunara. Daca o persoana are dosarul depus si urmeaza sa primesca ... (vezi toată discuția)
Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Prima de instalare-somaj anaioana anaioana Buna ziua, Pana la sfarsitul lunii februarie am fost in somaj, mi-am gasit de lucru, contactul e semnat pe perioada nedeterminata, benificiez in continuare ... (vezi toată discuția)