avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte de munca-precizari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte de munca-precizari

sant angajat al unei firme cu carte de munca la 4 ore si imi opreste toate darile cas somaj etc si am si un contract de prestari servicii unde mi se opresc toate (cas ,somaj etc ) Trebuie sa mi se opreasca in ambele parti ? Contractul civil trebuie mentionat si el in cartea de munca ,care se afla la firma la care am contract ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:09, 21 Octombrie 2010
1. In carnetul de munca nu se inregistreaza decat contractele individuale de munca.
2. Contractele (conventiile) civile nu se inregistreaza in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Int melchior melchior conventia civila de prestari servicii se inregistreaza la itm? sau ramane doar la partile semnatare? (vezi toată discuția)
Carte munca necesara sau nu daca ai contracte de colaborare? brandy78 brandy78 Buna ziua, Am urmatoarea situatie si as dori sa stiu cum e mai bine sa procedez. Am incetat contractul de munca cu firma la care lucram si am ramas cu un ... (vezi toată discuția)
Mai exista conventie civila? vasilica_onofrei vasilica_onofrei buna ziua! mai exista conventie civila? daca da, unde ma inregistrez cu ea, la ce institutie? daca nu, ce act se intocmeste in loc? pentru conventie ... (vezi toată discuția)