avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa beneficieze copilul meu de gradinita din satul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa beneficieze copilul meu de gradinita din satul in care traim?

Buna ziua. Am un copil in varsta de 5 ani care merge la o gradinita noua, cu toate utilitatile, dar in acea cladire, in sala in care ar fi trebuit sa fie gradinarii, se invata clasele I-IV, (simultan, bineinteles) iar copii de gradinita intr-o alta sala care era destinata educatoarelor.
Parintii copiilor de scoala au trimis la ISJ Buzau o adresa prin care solicitau ca copii de clase primare sa ramana in satul natal si sa nu fie trimisi la scoala de centru, care l-i sa aprobat.
In concluzie, gradinarii invata intr-o sala f.f. mica,ca sa poata invata in sala lor, de drept ceilalti copii de scoala care au refuzat sa se mute la scoala de centru.
Ce as putea face?

Alte discuții în legătură

Profesor - titulatura Florian_L Florian_L Buna ziua, Sotia mea are un necaz. Este profesor titular pe un post intr-o comuna unde sunt doua scoli una in centru si alta intr-un sat apartinand ... (vezi toată discuția)
Educatie szenikop szenikop Intr-o localitate unde exista scoala poate veni de la o alta scoala microbuz scolar pentru a transporta elevi la scoala lor? Exista vreo lege referitoare la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am plecat din romania la varsta de 6 luni si mi-am ... aremil aremil Buna ziua, Am plecat din Romania la varsta de 6 luni si mi-am facut toata scolarizarea in AUSTRALIA - gradinita, scoala primara, secundara, cillege, scoala ... (vezi toată discuția)