avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pentru o intampinare la o conestatie in anulare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pentru o intampinare la o conestatie in anulare

buna ziua,ce titlu sa pun la o intampinare ,domnule presedinte si mai jos intampimare sau cum se face
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 29 Octombrie 2010
Catre...judecatorie/tribunal
dosar nr....
termen.....

Domnule presedinte,

subsemnatul/subscrisa,......cu dom in...in calitate de....in dosarul nr...formulez prezenta intampinare fata de contestatia in anulare...prin care va solicit ......
O intitulati intimpinare, se adreseaza presedintelui instantei si prezentati toate apararile fata de cererea de contestatie in anulare pe care ati primit-o.
multumesc mult pentru raspuns,mai am o intrebare daca am facut cerere pentru un av.din oficiu pot renunta la el ,pentru ca am gasit un alt avocat ,trebuie anuntat inainte ca renunt la el procesul este pe 5 noiembrie
puteti renunta la termenul urmator la avocatul din oficiu.
pe ce se intemeiaza contestatia?
sal,conflicte de munca ,cere anularea recurs ul,,eu trebuie sa fac o intampinare si vreau sa cer mentinerea recursului care l am castigat,am cerut daune morala si nu sa acordat sa dat irevocabil se mai pote face ceva daca depun alte acte in legatura cu daunele morale, ce sa scriu in intampinare poti sa faci o intampimare ca exemplu si eu sa fac dupa ea,mersi

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare shhomerul shhomerul contestatia in anulare in baza art. 320(3) cod procedura civila se mai poate face pentru motivele date de art. 317 si art. 318 cod procedura civila? (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare trebuie motivata? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Daca formulez contestatia in anulare trebuie sa motivez de la inceput obiectiile sau voi invoca motivele la o urmatoare intampinare? Pe scurt ... (vezi toată discuția)
Ce este o contestatie in anulare? miliuta miliuta Va rog explicati-mi ce este o contestatie in anulare si ce sanse de cistig exista? Mai urmeaza ceva dupa acest lucru? multumesc . (vezi toată discuția)