avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce se poate intampla?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce se poate intampla?

buna ziua....fratele meu si cumnata mea au cate un card de credit la o ba nca din oras....ei au descoperit cardurile avand niste probleme de sanatate ,iar la o perioada scurta de timp au plecat in strainatate....au cateva luni de cand nu au mai platit....ce se poate intampla?.....nu au girat nimic in momentul in care au luat aceste carduri....doar salariile...pot fi trasi in vreun fel la raspundere de catre banca ....?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:31, 22 Octombrie 2010
Pot fi executati silit.
ce sa le execute? bunuri ? sau casa?
Si bunuri si casa. Orice bun din proprietate pana se stinge datoria.
Daca tot au plecat in strainatate, sa trimita si ei in conturi niste bani din cand in cand, pana achita tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa ipotecata ioanabarbu ioanabarbu Buna ziua, Doresc sa supun atentiei dvs. urmatorul caz: tatal meu a decedat, eu si fratele meu fiind unici mostenitori (mama noastra-fosta sotie - a divortat ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pe casa elena1900 elena1900 Buna seara, in 2012 sotul meu impreuna cu fratele lui au girat pentru un imprumut la banca cu casa lor.La aceea data erau amandoi proprietari(fratele avand ... (vezi toată discuția)
Carduri de credit titular decedat aba1011 aba1011 Buna seara din nou. Socrul meu a decedat si a rămas in urma lui 2 carduri de credit care sunt pline nu sunt datorii la ele si am vrea sa le închidem. De la ... (vezi toată discuția)