Buna,am un frate care e casatorit de 11 ani si are un copil tot de atatia ani.Era un om mai mult decat normal.Incet,in urma influentei sotiei lui s-a schimbat major.In ultimii 2 ani a inceput sa aibe probleme cu alcoolul pana acum recent cand a ajuns alcoolic.Asta de cand a plecat sotia lui in Franta la lucru cu contract.Povestile au existat de mai demult (relatii extraconjugale din partea ei)dar era prea orbit sa le creada.Acum problema s-a agravat caci ea a venit dupa terminarea contractului,a stat 1 saptamana si a plecat inapoi.Martori ca are o relatie serioasa extraconjugala exista.Copilul sta cu tatal lui,care nu lucreaza si bea mult,stau intr-un apartament de la ANL unde datoriile curg dar nu e cine sa le plateasca,mama nu le trimite bani si interesul pe care il da copilului e egal cu zero.Ce mama si-ar lasa copilul cu un tata alcoolic si ar pleca in franta la altul?In sfarsit fratele meu vrea sa divorteze,dar la partaj nu cred ca ar primi copilul.S-ar putea ca parintii mei sa ceara tutela copilului?Dovezi ca e o mama denaturata sunt cat carul si nici cu tatal lui nu e bine sa stea,aia nu e copilarie.