avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort pe motiv de abandon conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort pe motiv de abandon conjugal

Buna,am un frate care e casatorit de 11 ani si are un copil tot de atatia ani.Era un om mai mult decat normal.Incet,in urma influentei sotiei lui s-a schimbat major.In ultimii 2 ani a inceput sa aibe probleme cu alcoolul pana acum recent cand a ajuns alcoolic.Asta de cand a plecat sotia lui in Franta la lucru cu contract.Povestile au existat de mai demult (relatii extraconjugale din partea ei)dar era prea orbit sa le creada.Acum problema s-a agravat caci ea a venit dupa terminarea contractului,a stat 1 saptamana si a plecat inapoi.Martori ca are o relatie serioasa extraconjugala exista.Copilul sta cu tatal lui,care nu lucreaza si bea mult,stau intr-un apartament de la ANL unde datoriile curg dar nu e cine sa le plateasca,mama nu le trimite bani si interesul pe care il da copilului e egal cu zero.Ce mama si-ar lasa copilul cu un tata alcoolic si ar pleca in franta la altul?In sfarsit fratele meu vrea sa divorteze,dar la partaj nu cred ca ar primi copilul.S-ar putea ca parintii mei sa ceara tutela copilului?Dovezi ca e o mama denaturata sunt cat carul si nici cu tatal lui nu e bine sa stea,aia nu e copilarie.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:13, 21 Octombrie 2010
Bunicii,ar putea solicita incredintarea spre crestere si educare a minorului si obligarea mamei la plata unei pensii de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! divort cu minori pavelroxana pavelroxana Sunt in proces de divort cu sotul meu , în urma casniciei au rezultat 2 copii . În urma unui ordin judecătoresc a fost obligat să părăsească ... (vezi toată discuția)
Bună,vin și eu cu o mica întrebare reiesita dintr-o mare problemă. ... Alexaf Alexaf Bună,vin și eu cu o mica întrebare reiesita dintr-o mare problemă. Tatăl meu are probleme cu alcoolul și este agresiv și o îndeamnă și pe mama sa ... (vezi toată discuția)
Sunt într-o relație cu o fată de 15 ani, eu am 18. sunt împreună ... Bau01 Bau01 Sunt într-o relație cu o fată de 15 ani, eu am 18. Sunt împreună cu ea de 8 luni. Părinții fetei sunt divortati, iar tatal vitreg nu o suporta, bea, ... (vezi toată discuția)