Sunt într-o relație cu o fată de 15 ani, eu am 18. Sunt împreună cu ea de 8 luni. Părinții fetei sunt divortati, iar tatal vitreg nu o suporta, bea, atat cat si mama ei bea impreuna cu el, acum este la bunica ei, tatal ei de sange din pacate si acesta bea si joaca jocuri de noroc, mama ei a dat in ea, si tatal ei vitreg a injurat o, Aș dori să ne mutăm împreună. Întrebarea mea este ce pot face părinții ei din punct de vedere legal să ne împiedice de la face asta?
Politia ar putea face ceva?
Tin sa mentionez ca fata are probleme cu scoala din cauza certurilor de zi cu zi.
Daca ne mutam impreuna, isi poate continua studiile linistita si am un venit lunar foarte bun pentru a ne intretine, o iubesc foarte mult si ii vreau tot binele din lume. Rog seriozitate, nu o pot lasa sa traiasca acolo cu certuri si tot felul de nebunii. Va multumesc!
La 15 ani nu se poate face nimic. Decat dacă este abuzata sa intervină protecția copilului, sa schimbe tutela, sa o instituționalizeze, nu sa v-o dea acasă sa stea. Doar de la 16 ani, numai pentru motive temeinice, instanta poate autoriza o eventuala căsătorie. La 15 ani eu zic sa stați calmi, pentru ca te poți trezi și cu un dosar penal făcut de mama absolut întemeiat.
Putin ajutor !?
Costin2304
Salut, Numele meu este Costin am 18 ani deabea impliniti , si am o relatie cu o domnisoara de 17 ani , pe scurt parinti ei nu ma suporta din cauza faptului ca ... (vezi toată discuția)