avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Am infiintat o intr.individuala(ii) ,cod caen 4618 ,ce urmeaza sa platesc mai departe (sanatate ,somaj ,pensie).Ma intereseaza cum pot sa platesc valoarea minima ,pt ca mai ales la pensie ,nu am nici o garantie ca-mi va da statul pensie la 63 ani ,am deja lucrati 27 ani in campul muncii.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reinnoire repetata a contractului individual de munca gici gici Buna ziua!De aproximativ 1 an si 9 luni lucrez la o societate cu CM,totul in regula,dar mi se reinnoieste contractul din 6 in 6 luni.Intrebarea mea este in caz ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza varsta la care ma pot pensiona. Elissaa Elissaa Buna ziua, Sunt nascuta in mai 1982. in perioada 2000 - 2003 am facut studii superioare de scurta durata, la Politehnica, buget, studii la zi. In perioada ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate-definitiva got2i got2i Buna ziua.Vreau sa stiu unde pot intreba de exemplu,de ce ministerul muncii ,sanatatii etc. nu pensioneaza definitiv sa nu mai umble pe la comisii oameni ca in ... (vezi toată discuția)