avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut o condamnare cu executare si mi-a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut o condamnare cu executare si mi-a fost interzis si dreptul de a practica meseria

Am avut o condamnare cu executare si mi-a fost interzis si dreptul de a practica meseria. Ce pot pati daca practic meseria(economist) si am aceasta interdictia(art 64 Codul Penal), ce implicatii penale presupne asta.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 17:50, 21 Octombrie 2010
In qcazul incalcarii acestei masuri veti putea raspunde pentru o alta infractiune, respectiv, nerespectarea hotararilor judecatoresti.Trebuie sa asteptati ca aceasta masura sa fie revocata intai daca a fost dispusa pe o perioada nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pedepsei complementare duce la incetarea raportului de munca mihaela_982 mihaela_982 Daca sunt functionar public, in cadrul unei primarii, si sunt condamnat la padeapsa prevazuta in art.64, lit a-c a)- dreptul de a alege si de a fi ... (vezi toată discuția)
Informatii obtinere permis laurentiu_30 laurentiu_30 buna seara am si eu o problema . doresc sa dau si eu de permis de conducere si nu stiu dac am dreptul deoarece am avut o condamnare cu executare de un si nu ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat lilicu lilicu sentinta ramasa definitiva in iunie 2014 pentru conducere sub influenta alcoolului, fara pagube, fara accident prevede aplicarea unei amenzi de 3600lei , cu ... (vezi toată discuția)