avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

tulburare de posesie

ce risc daca fac tulburare de posesie impotriva unui chirias caruia i a expirat contractul de inchiriere ma refer la police vine si ma ARESTEAZA PE LOC DACA MA PRINDE IN FAPT DAR DUPA CE AM INTRAT IN PROPRIA CASA NU ESTE VIOLARE DE DOMICILIU
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:46, 21 Octombrie 2010
Pentru ca fapta dvs sa fie cercetata sub aspectul infractiunii de tulburarea de posesie,sunt necesare existenta mai multor elemente constitutive.
Art 220 Cod penal prevede pentru savarsirea faptei pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani daca fapta s-a intreprins prin violenta/amenintare/desfiintare hotar,
-daca se savarseste de 2 sau mai multe persoane pededeapsa este inchisoare de la 1-7 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare domiciliu danyyyyy danyyyyy buna ziua va rog am nevoie de un model de plangere catre politie de violare de domiciliu, am o proprietate (un teren) pe care sa construit o cabana fara ... (vezi toată discuția)
Violarea proprietatii private melcsy melcsy fapta unde se incadreaza, daca nu este domiciliul victimei, ci un spatiu com in constructie (vezi toată discuția)
Politist care se antepronunta pe o cauza penala in momentul in care i-a fost repartizata cauza. am inregistrare audio-video telecomanda telecomanda Am facut plangere penala pentru Tulburare de posesie teren agricol la parchet. Parchetul a trimis cauza catre politie. Politistul care cerceteaza cauza ma ... (vezi toată discuția)