avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat angajat in doua unitati bugetare in acelasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat angajat in doua unitati bugetare in acelasi timp

Doresc sa stiu daca o persoana poate avea doua locuri de munca ,in institutii diferite dar bugetare in acelasi interval orar,08-16.Daca da in cartea de munca cum se opereaza se vor trece doi ani intr-un an.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 22 Octombrie 2010
Nu puteti avea 2 norme intregi in acelasi interval orar, pentru ca nu puteti fi in 2 locuri in acelasi timp.
Angajarea personalului prin cumul de functii in cazul in care o parte din programul functiei cumulate se suprapune celui corespunzator functiei in care este incadrat se face cu acordul conducerii unitatii la care persoana in cauza are functia de baza.

In carnetul de munca se va trece numai perioada lucrata la unitatea unde are functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana poate legal sa lucreze la doua unitati de stat cu ... Jony13 Jony13 O persoana poate legal sa lucreze la doua unitati de stat la program de 8 ore respectiv 8-16? (vezi toată discuția)
Atributii de aceleasi functii smari smari Buna ziua! este legal ca o persoana incadrata ca si inspector , insa cu decizie de preluare atributii de director la un judet , sa preia si atributii de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca un angajat poate avea doua contracte de munca cu norma intreaga la acelasi angajator pe functii diferite. Va multumesc! (vezi toată discuția)