avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventii caldura 2010-2011
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventii caldura 2010-2011

Se mai acorda subventii la caldura anul acesta?Si daca da,imi puteti spune si mie ce trebuie facut? Suntem o familie compusa din patru persoane cu un venit de cca 500lei net.
Cel mai recent răspuns: ally7 , utilizator 11:32, 29 Noiembrie 2011
am citit pe forum ca subventia la caldura se acorda la toata lumea si as vrea sa fac corectia de rigoare.Subventia la caldura se acorda numai locuitorilor de la bloc si care sunt racordati la sistemul de incalzire centralizat.daca locuiesti la casa s-au daca te-ai debransat de la caldura centralizata si ti-ai montat centrala proprie nu mai primesti subventie desi platesti aceleasi taxe si impozite in aceasta tara ca si cei care beneficieaza de subventie.De asemenea faptul ca in constitutie se prevede ca locuitorii sunt egali in drepturi si obligatii se pare ca nu conteaza.
din pacate nu merge link-ul consumatorul.ro si nu am rabdare sa citesc toate discutiile de mai sus care poate printre randuri contin si informatiile care le caut.
asa ca, intrebare: la pct 1 din conditiile care trebuiesc indeplinite sunt bunuri imobile altele decat domiciliul. daca cineva detine inca o proprietate, dar in alt judet decat cel in care are domiciuliul se mai incadreaza? (mie personal mi se pare un fel de interpretare a legii, de a o ocoli, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie de 50% STARGATE1 STARGATE1 Vin la dv. cu o mare nelamurire ! Locuiesc intr-un bloc de garsoniere patronate de o firma deci sunt chirias ! Am depus cererea de acordare a ajutorului ... (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Proiect o. u. g. - protectie sociala in sezonul rece Adriantot Adriantot S-a dat publicitatii proiectul OUG privind masurile de protectie sociala in sezonul rece. Primul capitol \"Modalitati de facturare a energiei termice\", este ... (vezi toată discuția)