avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere carnet de munca la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere carnet de munca la itm

am avut carnetul de munca la ajofm in momentul angajarii, atunci cand intru in posesia lui vreau sa-l depun la itm. este vreo problema daca duc carnetul de munca dupa o luna la itm ? trebuie facut un proces verbal de predare-primire sau o adresa? si ce trebuie sa specific in adresa?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:39, 22 Octombrie 2010
V-ati angajat?Ce vreti sa faceti cu el o luna?Dupa o luna de la ce?Pai daca ati fost in somaj si v-ati angajat cand va duce CM la ITM va trebui sa dati o declaratie pe proprie raspundere ca aveti carnetul la AJOFM si va obligati ca in cel mai scurt timp sa il duceti la ITM.Termenul limita e de 60 zile.
milixima a scris:

........Termenul limita e de 60 zile.

1. Unde este prevazut acest termen?
2. Care este sanctiunea daca se depaseste acest termen?
1. Nu e nici o problema daca nu aveti carnetul de munca in momentul unei angajari.
2. Spuneti angajatorului ca il veti duce cand il veti recupera. Puteti sa-l duceti oricand.
3. Vedeti insa ca de la 01.01.2011 carnetele de munca nu mai sunt "la moda". Ele vor fi restituite titularilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca Cornel  Vasile Cornel Vasile Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile ... (vezi toată discuția)
Carte de munca todea daniel todea daniel Buna seara.....In luna octombrie,mi-am ridicat cartea de munca de la itm-cluj.Pe coperta ei este stampilat:scanat si arhivat conform h.g.......din ... (vezi toată discuția)
Nepredare carte de munca eu123 eu123 in ianuarie 2009 m-am angajat si in luna februarie mi-a fost eliberata cartea de munca de la fostul loc de munca; pentru ca nu mi s-a parut un post de viitor ... (vezi toată discuția)