avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Va rog sa-mi spuneti daca un executor de la banca Transilvania imi poate opri mai mult de 1.3%din salar.Eu primesc salariul la BRD, acestia vazand ca imi este blocat contul de BT mi-au trimis banii la BT in contul de executare silita, iar acel executor spune ca are dreptul sa-mi dea din salar cat ii convine lui.Se poate asa ceva, nu exista o lege pt. toti, sa-ti opreasca doar 1.3%?
Daca mie mi-ar opri de la servici acesti bani, imi mai opreste si din partea care o trimit cei de la serviciu catre banca?Executorul asa spune , ca mi se trage odata la servici 30%, si inca odata cand imi intra banii in contul lor, iar eu beneficiez doar de restul sumei.Nu mai stiu ce sa fac, pe cine sa intreb. Daca puteti va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:06, 22 Octombrie 2010
Buna ziua !
Conform prevederilor art. 164 (4) Codul muncii , reţinerile din salariu cumulate nu pot depăşi în fiecare lună jumătate din salariul net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat de executori - ce venituri se pot bloca betty_dumy betty_dumy Buna ziua , sotul meu are in prezent contul bancar blocat de executori. In acel cont i se vireaza salariul . Mentionez ca executorilor li se vireza de la ... (vezi toată discuția)
Proprire pe cont de salar costea ilie costea ilie buna ziua . Am contractat un credit de nevoi personale pe o perioada de 10 ani ,dar in ultimii doi ani nu am mai platit nici o rata .Am primit o adresa de ... (vezi toată discuția)
Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)