avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestare minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestare minor

Domnilor as dori sa stiu si eu daca ar avea voie sa intre peste tine in casa gen DIICOT, daca ai 17 ani. si cum ar avea lor o arestare a unui minor de 17 ani!
Cel mai recent răspuns: ContSters174014 , utilizator 00:45, 24 Octombrie 2010
Pentru aceste situatii legea nu prevede o procedura speciala, deci se desfasoara la fel ca la majori.
avocatbadoiu a scris:

Pentru aceste situatii legea nu prevede o procedura speciala, deci se desfasoara la fel ca la majori.

Da dar stiam ca la minori nu stiu cum .. ii poate afecta psihic si etc ...
Pentru perchezitii, descinderi in caz de infractiuni flagrante nu exista o procedura special pentru minori.
Retinerea, arestarea, audierea, judecata minorilor presupune o procedura mai nuantata.
Adica pot intra mascatii si la 4 dimineata peste un minor ?
In anumite situatii, da.

Alte discuții în legătură

procedura perchezitie ciupaste ciupaste Conform reglementarii in vigoare , in cazul infractiunilor flagrante, este nevoie de autorizatie de perchezitie? Daca da, urmeaza procedura referitoare la ... (vezi toată discuția)
Santaj ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna ziua!!! In urma cu 5 zile un prieten de-al meu a fost arestat pentru Santaj mai exact a cerut o suma de banii la o persoana si persoana respectiva a ... (vezi toată discuția)
Perchezitie la domiciliu paul ci paul ci La mine acasa a venit politia(trei persoane) pentru a face o perchezitie in urma unui ordin semnat de un judecator,dupa cum am vazut.Cautau tigari si bauturi ... (vezi toată discuția)