Buna tuturor...sunt noua pe-aici si am citit cu interes discutiile referitoare la admitere inm..Eu sunt abia anul II la Drept si ma gandesc la o cariera in magistratura.Din pacate sunt la ID...si avand un job nu pot participa nici macar la cursurile de la zi...asa ca imi e foarte greu sa invat temeinic....Va rog sa ma sfatuiti cum as putea invata eficient de una singura...si credeti ca exista sanse ca un absolvent de ID sa intre la INM?....a incercat cineva..Multumesc anticipat !
Spor tuturor!
Probabil ca nu stii cata munca presupune examenul de INM...uitate peste statistici la mediile de intrare trebuie sa ai peste 7,anual intra abia 80-100 pe tara. In condiile in care nu frecventezi cursurile,facultatea este id,nu inveti cum ar trebuii pentru examene si nu ai de unde sa dobandesti limbajul juridic cat si cunostiintele formarii unui bun jurist nu ai cum sa ajungi la inm ca pana sa ajungi acolo este drum foarte lung,drum care presupune o munca enorma de cunostiinte iar daca mai si lucrezi ... Sa nu crezi ca sunt rau dar sunt si eu la Drept am vorbit cu multi profesori(magistrati)care ne-or explicat detaliat ce presupune munca lor si crede-ma e fff greu sa ajungi pana acolo. Bafta !
Probabil ca nu stii cata munca presupune examenul de INM...uitate peste statistici la mediile de intrare trebuie sa ai peste 7,anual intra abia 80-100 pe tara. In condiile in care nu frecventezi cursurile,facultatea este id,nu inveti cum ar trebuii pentru examene si nu ai de unde sa dobandesti limbajul juridic cat si cunostiintele formarii unui bun jurist nu ai cum sa ajungi la inm ca pana sa ajungi acolo este drum foarte lung,drum care presupune o munca enorma de cunostiinte iar daca mai si lucrezi ... Sa nu crezi ca sunt rau dar sunt si eu la Drept am vorbit cu multi profesori(magistrati)care ne-or explicat detaliat ce presupune munca lor si crede-ma e fff greu sa ajungi pana acolo. Bafta !
dny Daniel a scris:
De ce oare le-am subliniat? si bolduit? Si mai sunt niste virgule...si un acord cam stramb....
P.S. Sa nu crezi ca sunt rea;).Dar am facut pe langa Drept, filo.... Nu filosofia, filologia.
P.P.S. Cer scuze domnilor si doamnelor moderatori pt . corectarea gramaticala facuta...