avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Va rog..un sfat!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Va rog..un sfat!!

Buna tuturor...sunt noua pe-aici si am citit cu interes discutiile referitoare la admitere inm..Eu sunt abia anul II la Drept si ma gandesc la o cariera in magistratura.Din pacate sunt la ID...si avand un job nu pot participa nici macar la cursurile de la zi...asa ca imi e foarte greu sa invat temeinic....Va rog sa ma sfatuiti cum as putea invata eficient de una singura...si credeti ca exista sanse ca un absolvent de ID sa intre la INM?....a incercat cineva..Multumesc anticipat !
Spor tuturor!
Cel mai recent răspuns: ContSters173837 , utilizator 13:47, 24 Octombrie 2010
La admiterea in INM nu se dau spete, doar la admiterea in magistratura ( pt cei cu 5 ani vechime in profesii juridice). Pe langa grile si logica exista si un interviu ( psihologic).
De altfel gasiti toate informatiile pe www.inm-lex.ro
Sunt de acord cu tine ca la Id nu pot dobandi limbajul juridic..si intr-adevar nu stiu ce presupune acel examen,tocmai de aceea m-am interesat ...Multumesc si mai astept pareri.Si cum v-au zis profesorii de la zi ca trebuie invatat pentru a trece de admiterea la Inm?Nu e suficient sa stii bine cursurile si sa intelegi materia?Mai exact,pe langa cursuri si seminarii(unde se discuta spete)ce se mai preda la zi?Si noi la id avem carti...suficiente,dezavantajul e ca trebuie sa inveti de unul singur si cand nu intelegi citesti de atatea ori...pana intelegi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E o alegere buna? mocike mocike Buna ziua!Sunt in clasa a XII si dupa terminarea scolii vreau sa ma dau la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.Cea ce ma ... (vezi toată discuția)
Admintere cu licenta de la spiru crazyCRO crazyCRO am o mareee nelamurire am vazut cu totii cred scandalul din ultima saptamana, si anume: licente anulate, decizia inaltei curti de a anula anularea..numai in ... (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)