avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... posibilitate somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

posibilitate somaj

buna ziua!
o persoana a beneficiat de indemnizatie de somaj timp de un an.ulterior s-a angajat,dar dupa 3 luni,firma a intrat in faliment si din nou a beneficiat de somaj.dupa ce si acesta a expirat,s-a angajat asistent personal al persoanei cu handicap.daca persoana cu handicap in cauza,pt care a fost angajata, a decedat dupa 5 luni,mai beneficiaza si pt a treia oara de somaj?
va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 13:22, 22 Octombrie 2010
Pentru a beneficia de somaj trebuie ca persoana in cauza sa aiba lucrate minim 12 luni din ultimii doi ani. Daca indeplineste aceasta conditie, poate beneficia si pentru a treia oara de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate somaj codrutavlad codrutavlad buna ziua! o persoana a beneficiat de indemnizatie de somaj timp de un an.ulterior s-a angajat,dar dupa 3 luni,firma a intrat in faliment si din nou a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fiica mea este asistent personal al tatălui său, ... Zelinschi Manuela Zelinschi Manuela Bună ziua! Fiica mea este asistent personal al tatălui său, care are grad de handicap accentuat, dializat, in faza terminală! Dacă tatăl ei va deceda, ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj alina_25 alina_25 Am o amica a lucrat la un magazin de haine cu forme m legale timp de 11 luni de zile dupa care acel magazin a dat faliment cand s-a dus sa isi faca ... (vezi toată discuția)