avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj 2 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj 2 ore

buna ziua. am si eu o problema:am lucrat cu contract de 8 ore, timp de 2 ani la o firma pana in august 2010, cand am plecat cu acordul partilor. Din 26 august 2010 mai am un contract de 2 ore la o alta firma. acum aceasta firma ma da in somaj,dar imi spune ca la 2 ore nu se completeaza anexa 14, ca imi face doar decizia de somaj si anexa 14 sa mi-o dea cei la care am lucrat cu 8 ore pe o perioada de 1 an....asa se procedeaza???
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters167247 , utilizator 13:24, 22 Octombrie 2010
Dovada indeplinirii stagiului de cotizare (anexa 14) trebuie sa o luati de la societatea
unde ati lucrat program intreg de 8 ore, pentru ca acolo ati realizat stagiul.
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2010
ContSters167247, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de somaj dupa cim cu jumate norma si concediu crestere copil? Mira_A Mira_A Buna ziua, Beneficiez de somaj daca am lucrat inainte de a intra in concediu crestere copil cu norma 6 ore timp de cel putin un an? Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Cuantum indemnizatie somaj 001miha 001miha Intreb si eu...in conditiile in care sunt salariat de peste 20 ani, iar media salariilor mele pe ultimele 12 luni este aproximativ 4.000 lei, cam cat ajunge ... (vezi toată discuția)
Angajat cu 4 ore myr myr daca sunt la un program de 4 ore pe zi ce dezavantaje voi avea in caz de ,boala,somaj,pensionare?patronul sa nu plateasca la stat ,imi zice ca nu ma afecteaza ... (vezi toată discuția)