avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme legate de pisicile vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme legate de pisicile vecinului

Locuiesc intr-o curte cu inca 2 familii. Una dintre familii are 6 pisici pe care le tine in curte, stapanii lor strang dupa ele mai rar si va dati seama cum miroase. Cu ei am vorbit, dar nu te pori intelege. Politia a venit dar nu le-a facut nimic. Au zis ca fiecare in curtea lui face ce vrea. Poate sa aiba si 100 de pisici. Ma intereseaza unde ar trebui sa fac o plangere, daca nu la politie ca nu m-au ajutat cu nimic, unde?
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 22:14, 23 Octombrie 2010
autoritatea sanitar veterinara-SANEPID
Staruiti la politie in vederea respectarii si aplicarii unitare a prevederilor de protectie a animalelor sau daca situatia impune ,puteti formula plangere catre instanta de judecata ,in temeiul art 1001 Cod civil
buna ziua .
nu-mi pot imagina ce anume va deranjeaza ? ce miros poate sa fie in curte ? curtea este un spatiu deschis, in permanenta aerisit, deci nu vad cum ar putea persista un anume miros ..
si care anume este mai exact problema ?? pisicile sunt niste animale curate , cu bun simt .
domnii sunt liberi sa creasca si sa ingrijeasca in propria curte cate animale doresc. si spre deosebire de caini, de exemplu, pisicile au grija sa-si acopere propriile excremente .
sa vede clar ca nu va numarati printre iubitorii de animale .
si din pacate sunt foarte multi ca dvs. :(

bun sfat v-a dat ynocentta B-)
urmeaza sa dati pisicile in judecata invocand faptul ca-si fac necesitatile in curte :P:P
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2010
Roxana alina Stancu , Avocat
dar eu zbor prin curte? Nu trebuie sa calc pe undeva?
roxanel a scris:

buna ziua .

bun sfat v-a dat ynocentta B-)
urmeaza sa dati pisicile in judecata invocand faptul ca-si fac necesitatile in curte :P:P

=D>=D>=D>

probabil ca stati si scormoniti prin curte, ca oricum pisica nu face in drum!
#-o
pinky_26
dar eu zbor prin curte? Nu trebuie sa calc pe undeva?
pai, daca aveti aripi...puteti incerca

Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2010
elena138, utilizator

Alte discuții în legătură

Muscat de caine Costica33 Costica33 Ce se poate face impotriva unei vecine de 30 de ani care hraneste pe linga locuinta mea caini maidanezi? Precizez ca am fost muscat si eu si familia de catre ... (vezi toată discuția)
Crestere caini la curte csmky csmky mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)
Ce autoritate poate obliga o persoana sa isi sterilizeze pisica ? stefail stefail Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie aparent haioasa dar deranjanta. In momentul de fata in gradina mea personala convietuiesc 8 pisici, toate fiind puii ... (vezi toată discuția)