avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii fisa fiscala pierduta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

fisa fiscala pierduta

Buna ziua! Ma adresez dvs. in speranta ca ma puteti ajuta, am o problema cu fisa fiscala care mi a fost eliberata de la locul de munca anul acesta dar sa pierdut un urma unei mutari de la apartament la casa! Directorul firmei la care lucrez refuza sa imi elibereze o alta fisa fiscala spunandu mi ca nu are, eu locuiesc in timisoara sediul firmei la care lucrez, se afla la Bucuresti sector 2, directorul mi a spus sa incerc sa o obtin de la directia de finante din Timisoara, am fost acolo si mi sa spun ca firma nu este inregistrata la Timisoara am apelat la finante la bucuresti de acolo am primit zeci de numere de telefon la care am sunat si care m au trimis de la unul la celalat , m au tot plimbat de la un departament la altul . Am nevoie urgenta de fisa fiscala pt un credit sa imi platesc facultate . Cui trebuie sa ma adresez la cine sa mai apelez pt problema mea??
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:33, 22 Octombrie 2010
1. Fisa fiscala o are si angajatorul si salariatul si Fisc-ul.
2. Daca dvs. ati pierdut-o, unul din ceilalti detinatori va poate elibera o copie.
3. Totul e sa aiba bunavointa si respect fata de contribuabil.
4. Solutia pe care o vad eu: sa mai insistati. Succes!
Firma va poate elibera un duplicat deoarece ei sunt obligati sa aiba un exemplar din fisa dvs.,va poate elibera o copie dupa borderoul depus la finante (unde are sediul firma) si asa vedeti si unde v-a fost depusa fisa fiscala.Mai puteti solicita la ANAF situatia veniturilor dvs.pe ce an doriti,nu stiu daca puteti face solicitarea pe email.Cel mai bine va pot ajuta oricum cei de la firma.
Poate va ajuta link-ul de mai jos,aveti adresa pt.persoane fizice.
[ link extern ] !/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala - ce se intampla daca firma nu vrea sa o elibereze ? noiklosa noiklosa Buna ziua, In urma cu ceva vreme, am fost angajat la o firma care a incetat raporturile de munca in conditii discutabile, daca nu ilegale, printre altele ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala 2010 Liliput85 Liliput85 Pentru a face un imprumut in banca, am nevoie de fisa fiscala pe 2010. Unde se elibereaza aceasta fisa? Se poate ridica si de la ITM? Multumesc. (vezi toată discuția)
dubla depunere borderou ff1 ganesh ganesh Pentru 2004 , asociatul meu ,depune borderoul fiselor fiscale in Timisoara, sediul firmei (care reprezenta si sediul firmei ) , insa la cerere , si in Lugoj ... (vezi toată discuția)