Pentru 2004 , asociatul meu ,depune borderoul fiselor fiscale in Timisoara, sediul firmei (care reprezenta si sediul firmei ) , insa la cerere , si in Lugoj unde aveam punctul de lucru .Avand functia de baza ,datorita celor doua borderouri ,, eu apar cu 2 fise , FF1 si asfel ma trezesc ,acum in 2012 cu o instintare de proprire ca salariul meu ,unicul , ajunge calculat de 2ori pentru finante si binenteles ca reiese ca nu am platit . impozit deloc si asfel suma aferenta mi s-a impus din oficiu .Intreb;
1.cine poate fi tras la raspundere pentru banii ce eu astazi sunt nevoita sa-i dau pe avocati pentru a contesta instintarea, asociata care a depus cele 2 borderouri concomitent in cele 2 localitati sau administratia financiara?
2)inspectorul fiscal care a emis decizia nu avea posibilitatea sa reglementeze eroarea ? adica chiar daca o persoana are depus un borderou chiar in plus nu putea sa isi de-a seama ca este una si aceeasi persoana ,avand ca si date ;acelasi nume , acelasi CNP, FF1 -in cadrul aceleasi firme , aceeasi suma pe 12 luni ?
3) nu exista si alta posibilitate sa reglementez aceasta situatie creata in 2004, decat tribunalul ?
4) ce sanse am eu in acest proces ca institutia sa-si recunoasca dubla impunere si sa-mi plateasca cheltuielile de judecata ?
sa va spun macar ce am rezolvat! . dupa o noapte cu trenul si o zi petrecuta pe culoarele administratiei finaciare ,devenisem un don Quijote, insa la ora 17 tineam in mana documentul eliberator .Binenteles , mortul era vinovatul !Ma avertizase cineva ca niciodata nu ai sa vezi o administratie financiara care va recunoaste in vreun inscris propria vinovatia ;a avut dreptate!Evidenta greseala a fost remediata iar eu am plecat mai departe in viata avand gura strimba si amara de felul cum se rezolva in tara romaneasca lucrurile ..hehehei,,stat de drept ...unde esti?
Deduceri pfa
mariamihaileasa
1.Am un PFA si as dori sa stiu cat as putea sa deduc din cheltuielile pentru locuinta (intretinere, lumina, internet si telefon fix) daca sediul firmei este in ... (vezi toată discuția)