avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legislatie UE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legislatie UE

Buna seara,am nevoie de informatii pentru urmatorul caz.:
-persoana X este angajata in Romania cu Contract de munca temporara, pe o anumita perioda (dar nu mai mult de 18 luni)este trimis sa lucreze in Finlanda.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez ca pentru acest salariat, sa se achite CASul si CASSul in Finlada? Conform Regulamentului UE este posibil si nu necesita formularul E101.Nu stiu ce pasi trebuie sa urmez. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)
Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)
In ce conditii este ncesar formularul e101 pentru lucratorii firmei? axconsrl axconsrl In coditiile in care o frma din Romania incheie un contract cu o persoana fizica din UE ( Italia),in vederea montajului unei case din lemn ( perioada ... (vezi toată discuția)