avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... In ce conditii este ncesar formularul E101 pentru ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

In ce conditii este ncesar formularul E101 pentru lucratorii firmei?

In coditiile in care o frma din Romania incheie un contract cu o persoana fizica din UE ( Italia),in vederea montajului unei case din lemn ( perioada desfasurare 7 saptamani) - este necesara intocmirea formularului E101 pentru lucrartorii angajati ai firmei care se deplaseaza la lucrarea respectiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 20 Iunie 2011
E101 este un formular european, mai exact un certificat de detaşare. Aveţi nevoie de el dacă angajatorul vă trimite să lucraţi temporar în străinătate .
In prezent, formularul E101 e inlocuit de formularul A1 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare sau delegare cum sa procedez? GARBEAELENA GARBEAELENA Am citit o multime de intrebari si raspunsuri referitoare la formularul E101 si cu cat citesc mai mult cu atat ma nedumeresc mai tare.Am o I.I din ... (vezi toată discuția)
Formular a1 monik monik buna ziua. daca un agent de munca temporara trimite salariatii la un utilizator strain, e nevoie sa se obtina formularul A1 sau agentul de munca temporara ... (vezi toată discuția)
Detasare sau delegare? coraliana coraliana Buna seara, Reprezinta o societatea din Romania care are un contract pt prestari servicii cu o firma din UE. Salariatii mei ( cu care am contract de ... (vezi toată discuția)