avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariul functionarului public, dupa trecerea de pe ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariul functionarului public, dupa trecerea de pe contractual

Sunt angajata la primarie si pe baza OUG 63/2010 din contractual m-a transformat in functionar public, dar intre timp am terminat si facultatea. Salariu de incadrare fiind de 620 lei. Intrebarea mea este dupa noua reincadrare ce salar de baza trebuie sa am?
Cel mai recent răspuns: Adela29 , utilizator 17:55, 26 Octombrie 2010
si in ce functie publica ati fost numita? ( clasa, gradul prof., treapta de salarizare si gradatia). faptul ca intre timp, ati terminat si facultatea, nu are nici o relevanta... :)
Am o vechime de 3 ani la contabilitate neintrerupta si am fost incadrat contractual treapta de salarizare 3 referent, si am devenit functionar public din 16 august reincadrat la contabilitate. Va multumesc!
dupa ce am devenit functionar public pot sa mentin treapta de salarizare referent principal 3?
Repet intrebarea colegului @mihaicalinescu: functia publica pe care o ocupati in prezent, ce clasa, grad profesional si treapta de salarizare are???
Sunt incadrata pe baza Legii nr 330/2009 (nu stiu daca asta este corect) la referent principal cl2 treapta 2. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Functionar public cetateanuly cetateanuly Sunt angajat ca referent cu toate ca am studii superioare terminate inaintea angajarii Am acceptat acest post pentru ca doar posturile de referent erau ... (vezi toată discuția)