avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Unde trebuie sa platesc taxa pentru eliberarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Unde trebuie sa platesc taxa pentru eliberarea cazierului fiscal?

Pentru infiintarea unui ONG trebuie ca toti membrii fondatori sa depuna cazierele fiscale. Pentru eliberarea acestora trebuie sa se faca dovada achitarii taxei de 20 de lei. Intrebarea mea este: unde anume trebuie sa merg pentru a plati aceasta taxa? La Trezoreria sectorului (pentru Bucuresti) de care apartin? Sau pot sa o platesc la Administratai Finantelor de care apartin (tot acolo unde depun si cererea de eliberare a cazierului fiscal)?
Am rascolit tot netul dupa aceasta informatie si n-am gasit pe niciunde.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:20, 23 Octombrie 2010
o platiti pe loc, la administratie.
Platiti la Administratia financiara, de altfel de acolo luati si formularul de completat ( cererea de eliberare cazier fiscal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare ong ecaterina10 ecaterina10 Am înțeles că pentru obținerea de fonduri europene pentru înființarea unei grădinițe în mediul rural,în zona Moldovei(județul ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie agnetha agnetha Buna seara, am o fetita bolnava care va necesita o operatie pe cord destul de costisitoare si as dori sa infiintez o asociatie non profit in scopul de a ... (vezi toată discuția)
Pasi infiintare ong mi_re_la68 mi_re_la68 Buna ziua. Va rog sa ma indrumati ce acte trebuie facute in vederea constituirii unui ONG pentru strangere de fonduri cu scop umanitar (orteza brat pentru un ... (vezi toată discuția)