avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Buna ziua!Am si eu o intrebare, cartea de munca trebuie ridicata personal de mine de la ITM sau poate fi transferata la ITM-ul di alt oras?Eu am lucrat in Iasi si acum m-am mutat in Mehedinti, se poate sa mi-o transfere cei din Iasi cartea de munca aici la ITM Mehedinti?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 17:48, 23 Octombrie 2010
Prin bunavointa celor doua institutii , este posibil acest lucru ... numai sa vorbiti la cele doua institutii sau numai la ITM Mehedinti.
Eu va recomand sa nu va lasati pe mana lor, s-ar putea sa va treziti intr-o incurcatura de toata frumusetea... poate reusesc sa va rataceasca carnetul de munca sa vedeti atunci distractie...
nego_777 a scris:

Eu va recomand sa nu va lasati pe mana lor, s-ar putea sa va treziti intr-o incurcatura de toata frumusetea... poate reusesc sa va rataceasca carnetul de munca sa vedeti atunci distractie...

N-as cred asa ceva ....
Au existat suficiente cazuri, daca nu ma insel am citit de unul chiar pe acest forum.
nego_777 a scris:

Au existat suficiente cazuri, daca nu ma insel am citit de unul chiar pe acest forum.

Eu pot sa afirm ca la mine a functionat destul de bine aceasta varianta ... mai ales cu cei de la ITMB.

Alte discuții în legătură

Recuperarea carnetului de munca lucretia_micu lucretia_micu Buna ziua. Am si eu o problema cu cartea de munca.In luna iulie 2010 mi-am dat demisia de la firma care lucram cu art 55b,di acea luna si pana acum cartea mea ... (vezi toată discuția)
Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca Cornel  Vasile Cornel Vasile Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca ghostlife ghostlife Buna ziua, Mi-am depus demisia pe data de 23.06.2008 fiind in preaviz pana pe data de 07.07.2008. Din data de 08.07.2008 o sa lucrez la o alta firma. Din ... (vezi toată discuția)