avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratia 209
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratia 209

Buna ziua!

Mama mea a primit de la Administratia Fiscala o invitatie in care i se spune ca nu a depus declaratia 209 , declaratie ce trebuia depusa in urma contractului de vanzare-cumparare care s-a facut pe casa parinteasca intre mama ei si fratele mamei mele, iar cele 2 surori cedand in favoarea fratelui fara o pretentie baneasca.
Cei de la financiar ii spune ca trebuie sa achite 130 ron impozit . De ce trebuie sa achite acest impozit?

Multumim!

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul realizat din instrainarea unei proprietati elenna24 elenna24 Buna ziua! Mama mea a primit de la Administratia Fiscala o invitatie in care i se spune ca nu a depus declaratia 209 , declaratie ce trebuia depusa in urma ... (vezi toată discuția)
Declaratia 209 ..impozit pe venitul realizat din instrainarea unei proprietati elenna24 elenna24 Buna ziua! Mama mea a primit de la Administratia Fiscala o invitatie in care i se spune ca nu a depus declaratia 209 , declaratie ce trebuia depusa in urma ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare Paul_Usul Paul_Usul Buna ziua, As dori sa fiu sfatuit cum sa procedez in urmatoarea situatie: Se da un apartament cumparat undeva in '74 si 3 frati(2 frati si o sora). ... (vezi toată discuția)