avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe venitul realizat din instrainarea unei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe venitul realizat din instrainarea unei proprietati

Buna ziua!
Mama mea a primit de la Administratia Fiscala o invitatie in care i se spune ca nu a depus declaratia 209 , declaratie ce trebuia depusa in urma contractului de vanzare-cumparare care s-a facut pe casa parinteasca intre mama ei si fratele mamei mele, iar cele 2 surori cedand in favoarea fratelui fara o pretentie baneasca.
Cei de la financiar ii spune ca trebuie sa achite 130 ron impozit . De ce trebuie sa achite acest impozit?
Multumim!

Alte discuții în legătură

Declaratia 209 SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Mama mea a primit de la Administratia Fiscala o invitatie in care i se spune ca nu a depus declaratia 209 , declaratie ce trebuia depusa in urma ... (vezi toată discuția)
Declaratia 209 ..impozit pe venitul realizat din instrainarea unei proprietati elenna24 elenna24 Buna ziua! Mama mea a primit de la Administratia Fiscala o invitatie in care i se spune ca nu a depus declaratia 209 , declaratie ce trebuia depusa in urma ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare Paul_Usul Paul_Usul Buna ziua, As dori sa fiu sfatuit cum sa procedez in urmatoarea situatie: Se da un apartament cumparat undeva in '74 si 3 frati(2 frati si o sora). ... (vezi toată discuția)