Buna ziua,
nu sunt sigura daca subiectul meu este bine incadrat aici,daca nu imi cer scuze.
Este vorba despre faptul ca am o Hotarare definitiva pe Legea 290/2003(legata de despagubirile acordate celor refugiati din Basarabia),pe care am obtinut-o,conf.legislatiei ,de la Prefectura Bacau si pe care am depus-o la A.N.R.P din august 2007(hotararea este datata 09.07.2007).Suma depasind 100.000 lei,ar fi trebuit achitata de catre ANRP in termen de 2 ani,in primul an 40%,iar 60% in cel de-al doilea an.Dupa cum se vede,au trecut 3 ani si nu am primit nici un leu,motivul invocat fiind de fiecare data lipsa bugetarii .Am apelat si la avocatul poporului,prin intermediul caruia am primit acelasi raspuns in 2 peri de la ANRP.Nu stiu cum sa fac sa obtin acesti bani,reprezentand despagubiri,cum sa actionez mai departe.Ma tem sa nu se prescrie suma dupa un timp,ce parere aveti?Multumesc anticipat.:love2:
Dar pentru executor nu trebuie o hotarare de la Judecatorie,pe care sa o execute?Eu m-am referit ca am Hotarare a comisiei de stabilire a despagubirilor,pe baza careia ANRP trebuia sa faca plata.Deci,nu am actionat in instanta ANRP.
Legea 290/2003
ni_leta
Buna ziua
Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Incerc sa sintetizez:
1. anul 2003 - am depus cererea la Prefectura insotita de inscrisurile ... (vezi toată discuția)