avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... in ce cazuri se anuleaza un proces verbal?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

in ce cazuri se anuleaza un proces verbal?

Ce se intampla in cazul in care procesul verbal nu a fost luat la cunostinta in termen de o luna?
Procesul verbal in decurs de o luna nu a ajuns nici la operatorul economic sanctionat dar nici nu a revenit la agentul constatator( s-a pierdut procesul verbal). A fost amendat operatorul economic respectiv.
Cel mai recent răspuns: flaviela , utilizator 18:17, 23 Octombrie 2010
se prescrie aplicarea sanctiuii
Da, conform legii asa este.
da se prescrie amenda data operatorului economic dar cu procesul verbal ce se intampla? controlul este valabil sase luni nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda marian502 marian502 ce se intampla cu amenda unei persoane din 2008, iar aceasta a decedat in 2009. amenda este data conform Lg.61/1991, art.2, pct.1, sanctionata de art.3, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu pv constatare ... Marinescu Lucian Marinescu Lucian Buna ziua, Pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu PV constatare contraventie referitoare la trecerea peste Dunare pe podul de la Fetesti din data de ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovinieta electronica Ligia4 Ligia4 Cumpar de obicei rovinieta pe un an. Cea de anul trecut a expirat pe 19 ianuarie si am observat abia aseara deci in jur de 19 februarie. Mi-am cumparat alta ... (vezi toată discuția)