avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

Va multumesc pentru raspunsuri.
Mama traieste si este mereu respinsa de socrii (bunicii) mei. Exista posibilitatea de-a vinde casa sau sa lase mostenire altor persoane fara acordul nostru?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:41, 23 Octombrie 2010
exista posibilitatea.
Va multumesc!
Problema este ca ne ameninta ca ne scot in strada. Nu stiu cum sa procedez.
De vandut pot sa vanda dar ca sa va scoata in strada este mai greu.
Apelati la un avocat daca veti avea probleme concrete si sa nu iesiti din casa pana nu consultati un avocat contracost.
va ameninta verbal ca va da afara sau au introdus in instanta o actiune in evacuare?
este o amenintare verbala.
Nu inteleg unele lucruri cum sunt, impozitul pe cladire il platea tatal meu pe numele dansului, iar Proprietar este bunicul Cum se poate?

Alte discuții în legătură

Buna seara.o sa cumpar o casa,iar in casa pe care o cumpar a ... PETRE17 PETRE17 Buna seara.O sa cumpar o casa,iar in casa pe care o cumpar a ocupato un avocat inteleginduse verbal(nu scris)cu actualul proprietar sa-l lase sa se foloseasca ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire dupa moartea tatalui danut87 danut87 buna seara.as vrea tare mult sa aflu si eu o informatie.practic,pe scurt eu traiesc cu cineva de mai bine de 10 ani,avem si un copil de 8 ani impreuna,dar nu ... (vezi toată discuția)
Daca nu sa facut succesiunea are dreptul sa ma dea afara din casa? alexandrina36 alexandrina36 Buna ziua,in urma cu 30 ani a murit bunica si singurul mostenitor pe casa si teren a fot socrul meu trecut ne mai avand alti copi bunica sau alt ... (vezi toată discuția)