avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

Va multumesc pentru raspunsuri.
Mama traieste si este mereu respinsa de socrii (bunicii) mei. Exista posibilitatea de-a vinde casa sau sa lase mostenire altor persoane fara acordul nostru?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:41, 23 Octombrie 2010
Impozitul poate sa il plateasca oricine, important este cine este proprietarul!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.o sa cumpar o casa,iar in casa pe care o cumpar a ... PETRE17 PETRE17 Buna seara.O sa cumpar o casa,iar in casa pe care o cumpar a ocupato un avocat inteleginduse verbal(nu scris)cu actualul proprietar sa-l lase sa se foloseasca ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire dupa moartea tatalui danut87 danut87 buna seara.as vrea tare mult sa aflu si eu o informatie.practic,pe scurt eu traiesc cu cineva de mai bine de 10 ani,avem si un copil de 8 ani impreuna,dar nu ... (vezi toată discuția)
Daca nu sa facut succesiunea are dreptul sa ma dea afara din casa? alexandrina36 alexandrina36 Buna ziua,in urma cu 30 ani a murit bunica si singurul mostenitor pe casa si teren a fot socrul meu trecut ne mai avand alti copi bunica sau alt ... (vezi toată discuția)