avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Lista expertilor criminalisti autorizati
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Lista expertilor criminalisti autorizati

Buna ziua...am si o mare rugminite la dumneavoastra, am tot incercat sa gasesc Lista Expertilor Extrajudiciar Grafologi in Monitorul Oficial si nu l-am gasit ....Daca puteti sa ma ajuta-ti URGENT cu lista de experti ori cu un expert extrajudiciar grafolog dar sa aibe atorizatie Minesterul Justitiei
Ma puteti gasi la nr : 0728175606 Va rog mult ajutati-ma am mare nevoie de aceasta expertiza extrajudiciara grafologica.
Mii de multumiri !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:38, 30 Ianuarie 2008
Expertiza (criminalistica) a scrisului e numita grafoscopie sau expertiza grafica. Cautati dupa acesti termeni. Nu cautati dupa "grafologica" ca nu merge (asta determina caracterul cu ajutorul scrisului ...e alta poveste). Imi pare rau dar nu am timp sa caut. Luati eventual date de contact de la www.expert-judiciar.ro si interbati la corpul expertilor... (pe site nu au nici un nume pe lista).
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2008
romascanu, moderator
Lista expertilor criminalisti autorizati o gasiti aici [ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraexpertiza grafologica/grafica pentru un testament, proceduri suplimentare verificare semnatura CristianGab CristianGab Buna ziua, Am un frate care sa stins din viata anul trecut .. Sotia lui cu un an inainte, nu au avut copii si mereu a zis ca el lasa tot ce are la toata ... (vezi toată discuția)
Expert grafolog monicalirca monicalirca As vrea sa stiu daca exista vreo institutie unde poti studia grafologia si sa fi atesat. Pun aceasta intrebare deoarece pentru a putea deveni expert ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica albumaria albumaria Cum se procedeaza pentru expertizarea grafologica a unei semnaturi? Unde ma pot adresa? In cat timp se poate da un raspuns si daca se poate plati taxa de ... (vezi toată discuția)