avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare magazin naturist
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare magazin naturist

Ce adaosuri comerciale practica magazinele naturiste ?

Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
tomadanieladamian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan 11 , utilizator 09:17, 9 Ianuarie 2021
Intre 10 si 80%.
Intre 1% si 400 % sau chiar mai mult.
sad este conservator.

Alberto Kurtyan
Ce bine ar fi sa fie adaosul atat de mare. Eu activez de ani buni in domeniu. La majoritatea produselor adaosul este 25-30%!!! Sunt foarte rare produsele (in special produse noi aparute pe piata, scumpe) la care adaosul poate ajunge la maximum 50%. Este o afacere care poate aduce profit, un venit mediu, nicium o afacere din acre sa te imbogatesti (doar in cazul in acer ai un lant foarte mare).
Buna ziua,
Vreau sa deschid un magazin naturist in Brașov și m-ar interesa anumite informații concrete despre aceasta activitate.Daca aveți bunăvoința să mă ajutați cu câteva sfaturi ar fi de mare folos pentru mine.
Va mulțumesc, o zi minunata!

ancalacusta a scris:

Ce bine ar fi sa fie adaosul atat de mare. Eu activez de ani buni in domeniu. La majoritatea produselor adaosul este 25-30%!!! Sunt foarte rare produsele (in special produse noi aparute pe piata, scumpe) la care adaosul poate ajunge la maximum 50%. Este o afacere care poate aduce profit, un venit mediu, nicium o afacere din acre sa te imbogatesti (doar in cazul in acer ai un lant foarte mare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea unei af sorinnel_25 sorinnel_25 As vrea sa stiu daca pe langa activitatea de baza a unei AF pot sa fie si alte activitati secundare (ca in cazul unui SRL). Care sunt avantajele/dezavantajele ... (vezi toată discuția)
Comert practicat in targ ca persoana fizica matrix2010 matrix2010 Acum cativa ani cumparam prosoape din bucur obor si le vindeam in targ cu un mic adaos. Totul a mers ok pana cand intr-o duminica a venit la mine un politist ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)