eu cu un prietenul de al meu detin un imobil. I-am facut procura de administrare, cu care a inchiriat imobilul. In contract scrie un cont unde sunt virati banii din chirie, un cont al prietenului. Imobilul a fost inchiriat acum 2 ani, iar contractul s-a facut pentru 5 ani. As vrea ca de acum sa imi revina si mie jumatate din chirie. I-am facut rezilierea contractului de administrare, si am facut altul prieten (care nu este proprietar) un contract de administrare. Eu sunt plecat in strainatate. Cum as putea intra in posesia a jumatate din chirie daca proprietarul care a incheiat contractul nu vrea. Se paote modifica contractul, pentru ca chiriasul sa puna jumatate din chirie intr-un cont, iar cealalta jumatate in alt cont? Mentioanez ca prietenul meu a inregistrat contractul la finante si nu mai vrea sa modifice nimic. Ce ma sfatuiti sa fac?
Chirias
marinelalisman
am inchiriat apartament pe 5 ani si vreau sa scap de chirias. In contractul de la finante este stipulat doar faptul ca, contractul se reziliaza cu acordul ... (vezi toată discuția)