Am fost angajatul unei societati comerciale a carei sediu social este inregistrat in alta localitate decat resedinta mea. Contractul meu de munca a incetat, carnetul de munca aflandu-se in prezent la ITM-ul din raza societatii comerciale.
In urma unei cereri pe care eu o trimit la acel ITM , acesta este obligat conform legii sa-mi expedieze carnetul de munca si decizia de incetare a CIM pe adresa mea de domiciliu sau pe adresa ITM-ului din judetul meu de resedinta ? Pot intampina vreun refuz ?
Va multumesc.
Nu stiu exact procedeul pe care dumneavoastra il descrieti.
Mai bine mergeti dumneavoastra personal si va ridicati cartea de munca, pe baza actului de identitate.
ITM-ul nu este obligat sa va trimita carnetul de munca acasa .. insa puteti incerca varianta expusa de dvs printr-o cerere adresata ITM-ului unde aveti carnetul de munca .. fie vi-l trimite acasa , fie la ITM-ul din judetul unde locuiti. Exista aceste variante.
Decizie incheiere cim
so2ro
Buna ziua !
Mi-am inaintat demisia de la locul de munca, am respectat preavizul. M-am angajat la o alta societate, care a si depus revisalul la ITM. Cei de la ... (vezi toată discuția)