avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs in camera de consiliu ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs in camera de consiliu ?

Este vorba de doua greseli dintr-o decizie civila irevocabila din 2006 care au generat numeroase confuzii pana m-am lamurit cu ajutorul unui avocat.Tatal meu cu doua matusi au fost parti in acel proces de iesire din indiviziune.
Eu am facut cerere de indreptare eroare materiala avand procura de la tata cand era in viata. Dupa ce am depus cererea de indreptare eroare materiala tata a decedat (una din matusi ,mai de mult, acum doi ani). La cerere am depus copii dupa certificatul de deces al celor doi (tata si matusa). Instanta insa a solicitat certificate de mostenitori de la mostenitorii matusii dar acestia nu au depus. S-a judecat ultima data in camera de consiliu. La condica scrie SUSPENDAT cu RECURS. Ce insemna de fapt ? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters174014 , utilizator 23:10, 24 Octombrie 2010
Înseamnă că puteţi ataca încheierea de suspendare cu recurs.
Dacă sunteţi în termen.

Sau poate puteţi repune cauza pe rol platind jumătate din taxa iniţială.

Alberto Kurtyan
Instanta a pus in vedere unei parti sa depuna un inscris iar partea nu s-a conformat obligatiei, motiv pentru care cauza a fost suspendata. In termen de un an cauza se perima. Incercati sa depuneti actele solicitate. Puteti repune cauza pe rol cand le aveti.

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecată plătite de moștenitor radu16 radu16 buna dimineata ... mama mea a avut un proces de revendicare imobiliara . La instanta de fond , i a fost respinsa cererea , cu cheltuieli de judecata .A ... (vezi toată discuția)
Perimare proces ? sau greseala a instantei ? oanaportar oanaportar Tatal si matusa mea au formulat o Cerere de granituire impotriva familiei vecine. Procesul a fost suspendat in temeiul art. 244 pct.1 c. proc civ. In acel ... (vezi toată discuția)
Suspendare cauza lipsa parti robix robix Buna ziua. Ce consecinte suporta acordarea noului termen in urmatoarea solutie: \"În temeiul disp.art.411alin.1 pct.1 Cod de Procedură civilă, instanta ... (vezi toată discuția)