avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ordonanta 41
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ordonanta 41

va rog sa ma lamuriti daca mai este in vigoare ordonanta 41 si cum pot beneficia de ea in conditiile in care Primaria sustine ca nu mai este in vigoare ea totusi nefiind abrogata - -.ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr.41 din 15 martie 2001 privind acordarea ...
Aprobată cu modificări: L. nr.526/2001, pentru aprobarea Ordonanţei de ...
m.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act?tip=18...41...2001 - În cache
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 09:58, 25 Octombrie 2010
Decat eu am citit mai este valabil. Intreaba la Consilium Judetean Hunedoara, fac o reclamatia. In aceeas ordonanta esta prevazuta aceste privilej cum urmeaza:
acorda lunar familiilor cu venituri reduse diferente de tarif la serviciile de alimentare cu apa potabila si canalizare, furnizate de Regia Autonoma a Apei Valea Jiului, pana la rambursarea de catre aceasta a creditului extern, in anul 2011.
Daca nu sa rambursat aceste creditul extern, este aplicabil. Incearca sa lamuresc daca sa rambursat anticipat. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de folosinta special oug 184/2002 Andreea Condor Andreea Condor A intalnit cineva in practica situatia in care titularul unui drept e folosinta special doreste sa-l instraineze unei terte persoane?..... potrivt ... (vezi toată discuția)
Abrogare? arhontele arhontele Curtea Constitutionala a afirmat ,in baza art.29(1),(6),ca ordonanta 41/2009 este inadamisbila. Art.29. - (1) Curtea Constituţională decide asupra ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere inm ContSters102784 ContSters102784 Va rog sa-mi spune-ti si mie dupa ce autori de carti de drept procesual civil se inavta pentru admiterea la inm. Multumesc? (vezi toată discuția)