avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare punct de lucru firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare punct de lucru firma

Buna seara!

Va deranjez cu o intrebare:

atunci cand fac printr-o AGA radiere punc de lucru si deschidere punct de lucru nou, imi trebuie de la Fisc un certificat si o adeverinta care se elibereaza cam in 15 zile si care trebuie depuse la dosarul inregistrat la registrul comertului.

Puteti sa-mi spuneti care este procedura de eliberare a acestor documente si de la care fisc le obtin?

Multumesc!

O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 00:01, 25 Octombrie 2010
Nu aveti nevoie de nimic de la fisc, doar daca va schimbati sediul societatii. La registru comertului veti depune: cerere tip, declaratie model 2, hotararea AGA cu contorul aferent, dovada folosintei spatiului si vreo 250 ron.SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social si punct de lucru. Alin14 Alin14 As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru schimbarea sediului social al firmei si al punctului de lucru. Este nevoie de un contract de comodat, dar este ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d costuri si sediul social ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, As avea rugamintea sa imi spuneti si mie daca infiintarea SRL-D-ului este total gratuita, adica inregistrarea la ONRC si publicatia in ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)