avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ies la pensie si mi se refuza concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ies la pensie si mi se refuza concediul de odihna

Special am lasat CO la sfarsitul anului ca sa pot beneficia de CO si apoi sa intru la pensie.Acum mi se refuza pe motiv ca nu sunt oameni care sa ma inlocuiasca!E drept?!!....sunt colegi care ma pot inlocui dar care vor lua mai tarziu CO si vor lucra mai greu!! Va rog, ce pot face pentru a beneficia de CO?
Cel mai recent răspuns: mariaonea , utilizator 10:13, 25 Octombrie 2010
s-a rezolvat, multumesc!:):)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in cazul cim pe perioada determinata mai mica de 6 luni flexmuscle flexmuscle Buna ziua, Am anumite nelamuriri asupra concediului de odihna, deoarece in lege nu am gasit articol(e) care sa detalieze exact acestui lucru : Sunt angajat ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna catimicu catimicu Buna ziua, La firma care lucrez seful meu nu mi-a acordat concediu de odihna pe motiv ca nu are cine sa ma inlocuiasca dar totusi m-a pus sa fac o cere de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat, ore suplimentare neplatite alfamar grup srl alfamar grup srl Buna ziua Imi poate spune cineva daca nu am efectuat integral concediu de odihna in anii 2000-2006 mai pot beneficia de el? Daca DA, cum pot trage la ... (vezi toată discuția)