avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ce profesie pot sa imi aleg daca fac facultatea de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ce profesie pot sa imi aleg daca fac facultatea de drept si masterul?

stiu ca pentru a deveni avocat trebuie sa dai examen la barou,ce alta profesie pot sa imi aleg daca nu intru in barou?
Cel mai recent răspuns: Pisi Mia , utilizator 14:50, 25 Octombrie 2010
conslier juridic, notar,judecator,procuror,exectutor judecatoresc, mediator
Situatia absolventilor de facultati-profil juridic, este destul de trista...posturile juridice pe care le pot ocupa fiind foarte putine.

Sunt foarte multi absolventi care beneficiaza de ajutor de somaj, imediat ce termina studiile.

Va sfatuiesc sa va indreptati spre INM.
si pt a deveni consilier juridic ce trebuie sa fac mai exact dupa master? imi trebuie un indrumator ? multumesc anticipat pt raspuns, sunt in anul 3 la drept si incerc sa-mi dau seama ce ma asteapta.
Sa te angajezi pe un post de consilier juridic.
Viata grea.......te asteapta daca nu ai pe cineva in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa devin avocat sau consilier juridic anadascalu21 anadascalu21 Buna ziua. Am terminat facultatea SNSPA in 2007, administratie publica, si as dori sa fac facultatea de Drept la Universitate, se poate sa fac doar un an sau ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice eduuard eduuard Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)