avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... clauza la depozit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

clauza la depozit banca

va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent in urmatorul context:
sunt clauza la banca pentru o persoana care a decedat si am mers sa scot banii ce ii avea depusi pentru ai face de randuiala . de la banca a spus ca trebuie sa merg la notar . la notar zice ca tre sa dezbat succesiunea. eu sunt o persoana fara grad de rudenie . decedata are un fiu care nu a ingrijit-o si nici nu s-a ocupat de inmormantare
Ce pot sa fac sa scot banii repectivi?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:44, 25 Octombrie 2010
Daca nu sunteti mostenitor legal sau testamentar, nu puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin prin date false darius1030 darius1030 In urma cu 1 luna un unchi a decedat. Mama a fost verisoara primara cu dansul. alta femeie cu acelasi grad de rudenie a fost la un notar si a declarat-o ... (vezi toată discuția)
Împuternicitul tatălui meu a scos bani din cont după deces, deși am anunțat banca telefonic și am cerut blocarea cardului. ce pot face eu, ca unic moștenitor, ca să recuperez suma de bani retrasă? EdwardX EdwardX Buna ziua! In ziua in care tatal meu a decedat, am sunat la banca sa ii blochez cardul pe care primea pensia, motivand faptul ca nu il gaseam. Am subliniat ... (vezi toată discuția)