avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vizã de flotant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vizã de flotant

Bună ziua,

puteţi să îmi spuneţi dacă pot să îmi fac viză de flotant în cazul în care nu am contract de închiriere pentru apartamentul în care locuiesc? Cum se întâmplă de obicei în Romania, proprietarul meu nu prea e de acord să îmi facă contract de închiriere, însă mi-a zis că ar fi de acord să vină cu mine la Poliţie pentru a-mi face viză de flotant.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MonicaForneo , utilizator 14:38, 25 Octombrie 2010
Mergeti la poilitie impreuna cu proprietarul sa va faca intrare in spatiu.
Nu e nevoie de contract de inchiriere. Puteti sa-i fiti si ruda, nu?
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)
Titular contract de inchiriere onny_kitty onny_kitty Buna ziua Am inchiriat de curand un apartament in Bucuresti si urmez sa locuiesc in el impreuna cu prietenul meu. La inchiriere doamna de la agentia care a ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)