avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită refuzare plata dupa executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

refuzare plata dupa executare silita

buna ziua,
In urma obtinerii unei executari silite societatea debitoare inca nu doreste sa-si platesca debitul de 2500 euro.Executorul a obtinut de la cele 40 de banci din bucuresti 2 raspunsuri printre care s-a descoperit un cont al debitoarei insa se asteapta sa intre bani in el.De la directia de impozite si taxe s-a aflat ca debitoarea are 4 masini pt care plateste impozit. intrebarea mea este : pot face o scrisoare la Anaf-ul de unde este debitoarea, ca in contul datoriei sa imi vireze TVA pe care poate? il mai are de primit? comunicandu-la ca si eu voi ramane restant al ANAF daca nu primesc banii pt a-mi desfasura activitatea.
patronii debitori nu sunt de gasit la nici un telefon deci clar refuza sa plateasca. Oare le pot face reclamatii la ANAF, la Ministerul de finante sau la altcineva dar legal? ,poate imi da vreun raspuns. daca ma puteti ajuta cu o parere Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
petrans, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 18:00, 28 Octombrie 2010
reformulez intrebarea mea, poate n-am fost destul de explicit in aceasta problema.
Pot recupera integral sau o parte din banii pe care o societate mi datoreaza, prin intermediul ANAF? Adica societatea debitoare ,poate ca mai incaseaza de la stat TVA sau alte sume pe care inca nu le cunosc si aceste sume pot fi redirectionate catre mine prin Anaf? va intreb si va multumesc
s-ar putea trimite o adresa de poprire de catre executor;
ati verificat insa buletinul insolventei?
poate au intrat in faliment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz executor de a vira sumele de bani CI Ioana Butan CI Ioana Butan Buna ziua Supun atentiei dvs urmatoarea speta: Impotriva unei soc se obtine o solutie favorabila prin care este obligata la plata unor sume de bani ... (vezi toată discuția)
Eroare plata anaf Roxana Cotolan Roxana Cotolan Bună ziua, dintr-o eroare am facut o plată către ANAF și am scris CUI-ul altei societății. Nestiind că ANAF-UL nu are CUI am copiat CUI-ul unei alte ... (vezi toată discuția)
Compensare debit restant Andr33agav Andr33agav Buna ziua, O societate debitoare, trebuie sa platesca o factura cu o valoare destul de mare insa nu dispune de resurse financiare in momentul de fata. S-a ... (vezi toată discuția)