buna ziua,
In urma obtinerii unei executari silite societatea debitoare inca nu doreste sa-si platesca debitul de 2500 euro.Executorul a obtinut de la cele 40 de banci din bucuresti 2 raspunsuri printre care s-a descoperit un cont al debitoarei insa se asteapta sa intre bani in el.De la directia de impozite si taxe s-a aflat ca debitoarea are 4 masini pt care plateste impozit. intrebarea mea este : pot face o scrisoare la Anaf-ul de unde este debitoarea, ca in contul datoriei sa imi vireze TVA pe care poate? il mai are de primit? comunicandu-la ca si eu voi ramane restant al ANAF daca nu primesc banii pt a-mi desfasura activitatea.
patronii debitori nu sunt de gasit la nici un telefon deci clar refuza sa plateasca. Oare le pot face reclamatii la ANAF, la Ministerul de finante sau la altcineva dar legal? ,poate imi da vreun raspuns. daca ma puteti ajuta cu o parere Va multumesc
reformulez intrebarea mea, poate n-am fost destul de explicit in aceasta problema.
Pot recupera integral sau o parte din banii pe care o societate mi datoreaza, prin intermediul ANAF? Adica societatea debitoare ,poate ca mai incaseaza de la stat TVA sau alte sume pe care inca nu le cunosc si aceste sume pot fi redirectionate catre mine prin Anaf? va intreb si va multumesc