avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Pentru a cita o parte cu domiciliul necunoscut,in ce ziar se poate publica anuntul?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:35, 25 Octombrie 2010
un ziar ce se distribuie in toata tare, nu in ziare locale.
Pentru citarea prin publicitate este necesara in prealabil incuviintarea instantei.
Apoi citatia se publica intr-un ziar de larga raspindire si/sau in Monitorul Oficial, depinde cum a dispus instanta.
Publicarea citatiei trebuie sa se faca cu minim 15 zile inainte de termenul de judecata.;)
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de la distanta amalia.p amalia.p Am o problema si fiindca este urgenta, am sa fiu cat mai concisa posibil. Eu sunt casatorita, fara copii si fara bunuri de impartit cu sotul meu. De aproape un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara narcisaa narcisaa sa-l citez in ziar? consider marturie mincinoasa declaratia depusa conform careia nu realizeaza nici un fel de venit !! cu ce ma ajuta faptul ca suntem in UE ... (vezi toată discuția)
Divort mdinga2003 mdinga2003 Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)